Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا حق بیانی متخصص بیماریهای عفونی گفت: علائم و واکنش ویروس کرونا در افرادی که به آن مبتلا شده‌اند متفاوت است و همین امر کار را برای مقابله با این ویروس سخت‌تر کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  رضا حق بیانی متخصص بیماریهای عفونی در گفتگو با کُردتودی با اشاره به اینکه به هر میزان که روند مبارزه با ویروس کرونا  به طول بیانجامد، کادر درمان نیز به همان میزان دچار خستگی  و افسردگی ناشی از این بیماری خواهندشد اظهار داشت: همانطور که بارها اعلام شد، بیماری کرونا یک بیماری هزار چهره است و ممکن است با علائم متفاوتی بروز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان اپیدمی هر بیماری که به ما مراجعه می کند و گمان می رود مشکل او با بیماری شایع اپیدمی در تطابق است، باید بررسی های لازم صورت گیرد.

 وی عنوان نمود: نکته بسیار مهم تنوع علائم بالینی در مراجعین بخش‌های بهداشتی و درمانی است، چراکه علاوه بر علائم ثابت سرفه، تنگی نفس، لرز و مشکلات تنفسی، علائم جدیدی از جمله مشکلات  گوارشی نیز دیده می‌شود.

وی افزود: همچنین در میان افراد مسن علائمی از قبیل بی‌حالی، احساس ضعف و خستگی، تغییر خلق و کاهش تمرکز بروز کرده که این موارد به مرور زمان در زمره  علائم کرونا قرار گرفته است.

این متخصص با تاکید بر اینکه رفتارها و علائم متفاوت ویروس در افراد مختلف باعث شده است تا تست PCR از اهمیت دوچندانی برخوردار شود، ادامه داد: زمانی این تست منفی می‌شود به هیچ وجه دارای ارزش نبوده و به همین خاطر باید به سایر علائم بالینی بیمار توجه کرده و اقدامات درمانی را با توجه به این علائم انجام دهیم. فراموش نکنیم ویروس کرونا می‌تواند گاهی اوقات به مدت ۹۰ روز در بدن بیمار باقی بماند.

حق بیانی افزود: باید این واقعیت را بپذیریم که اگر مردم پروتکل های بهداشتی مربوط به کرونا را رعایت نکنند علاوه بر اینکه فشار مضاعفی به کادر درمان وارد می شود مردم باید بدانند اگر فاصله گذاری اجتماعی را جدی نگیرند همه را درگیر می کند.

وی گفت:  واقعیت این است اطلاعات ما در مورد کرونا ویروس کافی نیست ما نمی دانیم چه اتفاقی قرار است بیفتد و به نحوی در یک راه نه چندان آشنا و عجیب و غریب قدم بر می داریم پس مردم باید برای ریشه کن کردن ویروس کرونا، فاصله و  تماس های فردی را رعایت کنند و از تماس با سطوح آلوده پرهیز کنند چرا که دوره ویروس کرونا 21 روز است و چنانچه همه رعایت کنند بیماری مهار خواهد شد اما ترددهای بیجا در سطح شهر و ایجاد تجمع و ازدحام باعث می شود بیماری به طول بینجامد.

 

حافظان سلامت مردم در شرایط مساعدی قرار ندارند

 این متخصص افزود: این روزها ویدیوها و عکس هایی از خستگی کادر درمان در فضای مجازی دست به دست می‌شود که نشان میدهد  پرستاران و پزشکانی زیادی  در محاصره کرونا در بیمارستان ها به سر می برند.

وی اظهار داشت: آمار ابتلای کادر درمانی به ویروس کرونا نیز حکایت از این دارد که حافظان سلامت مردم در شرایط مساعدی قرار ندارند.

وی خاطرنشان کرد: ارتباط مستمر پرستاران و پزشکان با بیماران مبتلا به کرونا آنها را در مواجهه با ویروس کرونا قرار داده و همین مسئله سطح درگیری و ابتلا را در بین کادر درمانی و بهداشتی بالا می برد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ویروس کرونا کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت