Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - پرستاران و کادر درمان بیمارستان‌ها به عنوان سفیدپوشان عرصه سلامت دیگر این روزها با شیوع گسترده کرونا حال خوشی ندارند و تنها خواسته آنها رعایت پرتوکل‌های بهداشتی از سوی مردم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، پس از شیوع ویروس کرونا با توجه به اینکه بیشتر شهرهای استان آذربایجان شرقی در وضعیت قرمز و نارنجی ویروس کرونا قرار دارند، حجم کاری پرستاران و کادر درمان استان بیشتر شده و آنان در برخی موارد تا سه شیفت متوالی مجبور به کار و خدمت به هم نوعان خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نحوه اعمال محدودیت‌های کرونایی در گرگان/ ورود خودروهای غیربومی به گرگان از شنبه ممنوع استقرارگاه شهید سلیمانی به منظور مقابله با کرونا در استان مرکزی راه‌اندازی شدنماز جمعه 30 آبان به علت وضعیت قرمز کرونایی در استان گلستان اقامه نمی‌شود

حال این روزها که ترس از مبتلا شدن به کرونا ویروس مردم را دچار هراس کرده است پرستاران و کادر درمان با رشادت‌های خود بیش از پیش با آمادگی کامل در خط جبهه مبارزه با کرونا قرارگرفته و تمامی هم وغم خود را جهت پیشگیری و مراقبت از بیماران مبتلا به این ویروس به کار گرفته‌اند.

در این میان تعدادی از شهروندان هستند که باعدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی موجب افزایش نگران کننده آمار ابتلایان به کرونا در سطح کشور و استان شده‌اند که ضروری است با فرهنگ سازی های لازم و انتشار برخی واقعیت‌ها اقداماتی در این راستا انجام شود.

پرستاران و کادر درمان در بیمارستان‌های مراغه به عنوان سفید پوشان عرصه سلامت در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا هستند که این روزها فشار کاری زیادی را تحمل می‌کنند تا از عزیزان ما مراقبت کنند که وظیفه ما در مقابل آنها سنگین است.

عدم استفاده برخی از شهروندان از ماسک

عصر هنگام برای بررسی وضعیت شهرستان در استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مرکز شهرستان و میدان مصلی که یکی از پرترددترین خیابان‌های این شهرستان است مراجعه کردم چند دقیقه‌ای درگوشه ای از خیابان توقف کردم که یک کودک حدوداً 10 ساله که با مادرش در عبور از این میدان بود نظرم را به خود جلب کرد که چرا این کودک و مادرش با عدم استفاده از ماسک دربازار این شهرستان حضور پیدا کردند.

برخی از شهروندان را نیز مشاهده کردم که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و با استفاده از ماسک‌های استاندارد در حال تردد در سطح شهر هستند.

حال باتوجه به اطلاع رسانی رسانه‌ها، مطبوعات و صداوسیما در خصوص ضرورت استفاده از ماسک بازهم کسانی هستند که با دیدن اعلامیه‌های فوتی‌هایی که بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند باز از ماسک استفاده نمی‌کنند.

استفاده از ماسک برای دریافت خدمات از فروشگاه‌ها و مراکز اداری و خدماتی ضروری است

براساس آخرین مصوبات ستاد مبارزه با کرونای کشور ارائه خدمات اصناف، مراکز خرید وادارات، سازمان‌ها و بانک‌ها به مراجعه کنندگان تنها برای افرادی که از ماسک کرده‌اند قادر به خدمات هستند و بر این اساس باید کلیه مراجعه کنندگان ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی از ماسک نیز استفاده کنند.

در این میان هستند اصناف و مشتریانی که قوانین و مقررات ابلاغی رارعایت نمی‌کنند و سازمان‌های نظارتی در این میان وظیفه سنگینی در برخورد با افراد متخلف دارند.

عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از اصلی‌ترین دلایل تعطیلی و محدودیت اصناف

سیدعلی موسوی فرماندار مراغه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به جزئیات محدودیت‌های اعمال شده در بازار و در بین اصناف این شهرستان، اظهار کرد: متاسفانه در چنین شرایط اقتصادی و علی رغم میل باطنی جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اجرای دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا، مجبوربه تعطیلی و محدودکردن فعالیت اصناف شده‌ایم.

وی افزود: از همان روزهای نخست شیوع بیماری کرونا ویروس اصناف شهرستان همکاری لازم را با ستاد مقابله با کرونا داشته و هم اکنون نیز در اعمال محدودیت‌ها ما را یاری می‌کنند.

موسوی اضافه کرد: خوشبختانه با توجه به انتشار پیام‌های مختلف از سوی مشاهیر، مسئولان و بزرگان شهرستان استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی رو به افزایش بوده اما این میزان کافی نیست و انتظار بیشتری داریم.

وی به محدودیت‌های کرونایی در شهرستان مراغه اشاره کرد و گفت: محدودیت‌های قبلی ستاد کرونا در شهرستان پابرجاست و محدودیت‌های جدید به آن‌ها اضافه شده است.

وی به طرح تعطیلی بازار پس از ساعت 18 در شهرستان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با توجه به علاقه مندی و همکاری اصناف در اجرای این طرح، دیروز شاهد تعطیلی بازار در مسیرها و خیابان‌های اصلی شهر پس از ساعت 18 بودیم.


90درصد اصناف مراغه تعطیلی پس از ساعت 18 را رعایت می‌کنند

رئیس اتاق اصناف شهرستان مراغه نیز گفت: 90 درصد اصناف شهرستان در مسیرها و خیابان‌های اصلی شهر دیروز پس از ساعت 18 فعالیت خود را به اتمام رسانده و تعطیل کردند.

سعید معصومی گفت: اتاق اصناف، همسو با فرمانداری و ستاد مقابله با کرونای شهرستان مراغه است و اصناف شهرستان از همان روزهای نخست شیوع کرونا همکاری لازم را داشته‌اند.

وی افزود: بیشتر اتحادیه‌ها در اجرای مصوبه جدید هم همکاری لازم را داشته‌اند و با توجه به مصوبه ستاد کرونا به اصناف شهرستان توصیه شده است که فعالیت خود را صبح زود آغاز کنند.

موسوی افزود: زحمات کادر درمان در طول چند ماه گذشته قابل تقدیر است و در حال حاضر نیازمند همکاری متخصصان در حوزه فرهنگ سازی هستیم.

پلمپ 32 واحد صنفی متخلف درعدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراغه

سرهنگ رمضان اللهوردیان فرمانده نیروی انتظامی مراغه هم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مراغه، اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و با توجه به وضعیت شهرستان از نظر ابتلا به بیماری کرونا و در جهت پیشگیری از شیوع این ویروس، تعطیلی واحدهای صنفی متخلف در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی ادامه داد: برای این منظور، ماموران بخش نظارت بر اماکن عمومی با همکاری امور صنفی، شبکه بهداشت و اداره صمت به صورت روزانه از واحدهای این شهرستان بازدید می‌کنند.

وی اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح در روزهای اخیر، تعداد 32 واحد صنفی، به دلیل عدم رعایت مقررات اعلامی از سوی ستاد مقابله با ویروس کرونا و عدم رعایت موازین بهداشتی، با هماهنگی مقام قضایی پلمب و به تعدادی از این واحدها نیز تذکراتی داده شد.

اللهوردیان افزود: تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس با توجه به شیوع بیماری کرونا در این ایام با جدیت از سوی پلیس پیگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: شهروندان نیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، به ویژه عدم رعایت مسائل بهداشتی و یا احتکار اقلام بهداشتی و درمانی، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع دهند.

به گزارش تسنیم، اکنون با توجه به حادتر شدن شرایط کرونایی در شهرهای مختلف آذربایجان شرقی، رعایت اصناف، رعایت مردم در عدم مسافرت، استفاده از ماسک و عدم برگزاری تجمعات و... می تواند در کنترل بیماری و قطع زنجیره انتشار آن کمک کند و این نیازمند همراهی و همکاری مردم و مسئولین است تا کادر درمان بیش از این آسیب نبیند.

گزارش؛ علی جعفرزاده

انتهای پیام/124/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی پرستاران و کادر درمان مبارزه با کرونا مقابله با کرونا استفاده از ماسک ستاد مقابله اصناف شهرستان پس از ساعت 18 محدودیت ها عدم رعایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی

عضو شورای عالی کار گفت: بسیاری از کارفرمایان مدعی رعایت نکات ایمنی به نصب تابلوی اخطار و شارژ کپسول آتش نشانی اکتفا می‌کنند اما متخصص ایمنی و بهداشت محیط استخدام نمی‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از اصلی ترین مطالبات کارگران ایجاد شرایط بهداشتی در محیط های کاری به منظور کاهش حوادث ناشی از شغل است.

 متأسفانه هر ساله تعداد زیادی از کارگران به دلیل عدم ایمنی در واحدهای تولیدی و کاری خود آسیب می بینند که این حوادث شغلی علاوه بر اینکه اثرات تخریبی زیادی اعم از اقتصادی, درمانی,روحی برای کارگر دارد, به همان میزان اثر مخربی را برای کارفرمایان به همراه دارد.

برخی آمارها حکایت از این دارد که  سالانه 13000حادثه ناشی از کار در کشوررخ می دهد.

علی حسین شهریور, معاون روابط کار وزارت کار بهمن ماه سال 1402  گفت:در زمان شروع به کار این دولت، آمار فوتی‌های ناشی از کار 800 نفر بود که با تلاش انجمن‌های صنفی ایمنی، کارگاه‌های حفاظتی و بازرسان کار، این آمار در پایان سال 1401 به 711 نفر رسید که کاهش 11 درصدی را نشان می‌دهد.

رعیتی‌فرد داشتن محیط کار سالم و ایمن را یکی از حقوق بنیادی نیروی کار عنوان و ابراز امیدواری کرد: با اجرای مقاوله‌نامه ایمنی و بهداشت شغلی، فضای سالمی برای محیط و نیروی کار فراهم شده و با کمک شرکای اجتماعی و دستگاه‌های مربوط در مسیر کاهش بیماری‌های شغلی گام برداریم.

به گزارش تسنیم، بارها وقتی وارد اداره یا شرکتی شده ایم, مشاهده کرده ایم که روی دیوار تابلوی اخطار و کپسول آتش نشانی نصب شده اند, گویای یکی از دلایل اصلی این کار فرار از مسئولیت برای رعایت واقعی بهداشت ایمنی کار است.

 در همین راستا محمدرضا تاجیک،عضو شورای عالی کار و رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران در وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار با اشاره به مشکلات کارگران در محیط‌های کار سخت و زیان آور گفت: ما در زمینه استخدام متخصصین بهداشت حرفه‌ای و ایمنی شغلی در محیط کار مشکل داریم. بسیاری از کارفرمایان مدعی رعایت نکات ایمنی به نصب تابلوی اخطار و شارژ کپسول آتش نشانی اکتفا می‌کنند اما کارشناس و متخصص ایمنی و بهداشت حرفه‌ای استخدام نمی‌کنند و در بسیاری از موارد آنان را مضر به کسب و کار خود می‌دانند.

وی با اشاره به اینکه وزارت کار متولی بحث ایمنی و بهداشت محیط کار است، گفت: پس از مدتی متولی بحث بهداشت حرفه‌ای وزارت بهداشت شد، اما در این وزارتخانه کار به خوبی پیش نرفت. بسیاری از کارفرمایان معتقدند رعایت بهداشت و ایمنی به سرمایه گذاری آنان آسیب می‌زند. اما با رعایت اصول بهداشت و ایمنی می‌توانیم برای بسیاری خسارات دارای پیامد برای تولید و کارفرما جلوگیری کنیم. زیرا تاکنون بسیاری از کارفرمایان به دلیل عدم رعایت ایمنی خود بخش زیادی از سرمایه خود را از دست دادند.

تاجیک تصریح کرد: بارها دیدیم که کارفرمای صاحب جرثقیل به دلیل عدم رعایت ایمنی با برخورد به اشیاء و کابل‌ها و انحراف حرکت وسایل با خسارت بزرگ مواجه شدند. کارفرما باید هزینه‌های بالای درمانی یا دیه کارگری را بپذیرد و هزینه غیبت نیروی کار را بپردازد زیرا هزینه استخدام کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را نداده است.

عضو هیات مدیره مجمع عالی نمایندگان کارگری با اشاره به عدم جدیت دولت و اکتفا به دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، گفت: قطعا برای یک مهندس، بهداشت و ایمنی اولویت نیستو لذا باید از کارشناسان آکادمیک بهداشت حرفه‌ای و ایمنی استفاده کنیم تا شرایط را برای مالکین و متولیان کار تبیین کنند. ما نباید در این حوزه تک بعدی وارد شویم و باید هدف ما در نهایت استخدام بیشتر نیروی واجد الشرایط دارای تحصیلات آکادمیک در حوزه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای باشد. یکپارچه سازی و ایجاد یک سازمان مستقل قدرتمند مانند سازمان محیط زیست در حوزه ایمنی داشتیم که هم مشکلات وزارت کار را نداشته باشیم و هم مشکلات وزارت بهداشت در این حوزه رفع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • شک و تردید درباره رسیدن یک استقلالی به تراکتور