Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- امروز اول آذر، اولین روز از دو هفته اعلام شده دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا است  و این در حالی است که گفته می شود کادر درمان خسته و فرسوده شده اند و به گفته رئیس جمهور اگر به نتیجه مطلوب نرسیم. ممکن است باز هم این تعطیلی ادامه یابد.
به گزارش خبرگزاری آریا، آمار جهانیِ مبتلایان به کووید 19 تاکنون به 57 میلیون و 910 هزار و 511 نفر رسیده و مرگ یک میلیون و 377 هزار و 745 نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر تازه‌ترین آمارها 40 میلیون و 108 هزار و 847 نفر از مبتلایان به کووید-19 نیز بهبود یافته‌اند.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-19 که تاکنون در 218 کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
آمریکا هم‌اکنون با بیش از 12 میلیون مبتلا و بیش از 260 هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-19 قرار دارد.

وضعیت کرونا در ایران
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، تا 30 آبان 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 13 هزار و 260 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی شد که 3 هزار و 44 نفر از آنها بستری شدند.مجموع بیماران کووید 19 در کشور به 828 هزار و 377 نفر رسید.متأسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 479 بیمار کووید 19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 43 هزار و 896 نفر رسید.
به گفته لاری، تا کنون 589 هزار و 25 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.5756 نفر از بیماران مبتلا به کووید 19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون 5 میلیون و 706 هزار و 834 آزمایش تشخیص کووید 19 در کشور انجام شده است.
 استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
پذیرش بیشترین بیماران کرونایی در بیمارستان‌های پایتخت شکل می‌گیرد و همین مسئله باعث افزایش بار بیماری شده است که در نتیجه آن، کادر درمان را دچار فرسودگی و خستگی کرده است.حالا در آستانه شروع تعطیلی دو هفته‌ای کشور، انتظار می‌رود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شرایط بیمارستان‌ها تغییر کرده و باعث ریکاوری نیروهای بهداشتی و درمانی شود.
خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام (ره)، با عنوان این مطلب که قرنطینه دو هفته‌ای می‌تواند فرصتی برای استراحت کادر درمان باشد، گفت: در دو سه هفته اخیر که مردم بیش از گذشته مراعات کرده‌اند، در بیمارستان امام خمینی شاهد روند کاهشی بستری بوده‌ایم.
وی افزود: در مجتمع بیمارستان امام خمینی، کم کم تخت‌های بیمارستان خالی از بیمار کرونایی می‌شود.
صادق نیت، ابراز امیدواری کرد تا در دو سه هفته آینده نتیجه قابل قبولی از کاهش مبتلایان به کرونا را شاهد باشیم.

ممکن است تعطیلی ادامه یابد
از طرفی امرو رئیس جمهور روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا گفت:اگر در این دو هفته به نتیجه مطلوب نرسیم، ممکن است تعطیلی ادامه یابد.
رییس جمهور با بیان اینکه ما باید همه پروتکل‌ها را رعایت کنیم تا فشار اقتصادی بر کسب‌وکارهایی که از امروز ممنوع می‌شوند، زودتر برطرف شود، گفت: اگر در این دو هفته هم خدای نکرده به نتیجه مطلوب نرسیم. ممکن است باز هم این تعطیلی ادامه یابد.
وی افزود: هدف اصلی از این کار این است که شیوع ویروس را کنترل کنیم و افرادی که مبتلا می‌شوند را زودتر شناسایی کنیم و آنانی که باید قرنطینه شوند هم در این مسیر قرار گیرند.
رییس جمهور با بیان اینکه ما باید همه پروتکل‌ها را رعایت کنیم تا فشار اقتصادی بر کسب‌وکارهایی که از امروز ممنوع می‌شوند، زودتر برطرف شود، اظهار کرد: اگر در این دو هفته هم خدای نکرده به نتیجه مطلوب نرسیم. ممکن است باز هم این تعطیلی ادامه یابد. پس علاوه بر رعایت پروتکل‌ها برای سلامتی خود و خانواده و کاهش فشار بر کادر درمان، باید برای رفع تعطیلی مشاغل هم به رعایت پروتکل‌ها توجه کنیم.
رییس جمهور گفته که اگر مردم رعایت کنند و با مدارا نسبت به این ویروس عمل کنند حتی به یک ساعت تعطیل نیز نیاز نداریم. امیدوارم که در دو هفته پیش‌رو نتایج مثبتی به دست آید و شرایط بهتر شود.


تعطیلی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک شهرهای قرمز به مدت دو هفته
امروز اول آذر، اولین روز از دو هفته اعلام شده دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا است و طرح جدید محدودیت های کرونایی و مدیریت هوشمند این بیماری در سراسر کشور آغاز می شود، در همین راستا از امروز تردد به شهرهای نارنجی 500 هزار تومان و شهرهای قرمز یک میلیون تومان در هر 24 ساعت جریمه در پی خواهد داشت و در شهرهای قرمز هم تردد خودرو از ساعت 21 تا 4 صبح ممنوع است.
رییس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا از تعطیلی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در شهرهای دارای وضعیت قرمز کرونایی به مدت دو هفته خبر داد.
سرهنگ علی محمدی دراین باره گفت: برابر مصوبه ابلاغی از سوی ستادملی مقابله با کرونا، مراکز شماره‌گذاری در شهرهای دارای وضعیت قرمز که شامل حال تمامی مراکز استان‌ها نیز می‌شود از امروز به مدت دو هفته تعطیل است.
وی با بیان اینکه در این طرح استان تهران به صورت یکپارچه دیده شده و تمامی مراکز شماره‌گذاری در آن تعطیل است، گفت: در شهرهایی که وضعیت قرمز نداشته باشند، این مراکز فعال خواهند بود.رییس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا در همین راستا به شهروندان توصیه کرد که تا جای ممکن در این ایام از خرید و فروش وکالتی خودرو خودداری کنند و در صورتی که چاره‌ای جز معامله از این طریق ندارند، مدت آن را حداقل سه ماه قید کنند.
محمدی درباره وکالتنامه‌هایی که طی این دو هفته تعطیلی مراکز شماره‌گذاری ممکن است موعدشان به پایان برسد نیز گفت: پلیس پیگیر این موضوع است که طول مدت تعطیلات را به اعتبار زمانی وکالتنامه‌ها اضافه شود، اما این موضوع در حال پیگیری است.

توصیه ها و هشدارهای پلیسی ایام قرنطینه دو هفته ای
همزمان با آغاز مرحله جدیدی از محدودیت‌های کرونایی، معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران بزرگ نیز توصیه‌ها و هشدارهایی را به مردم ارائه کرد. سرگرد وحید سلطانی‌پاجی  با بیان اینکه مجرمان همواره در شرایط خاص و با سوءاستفاده از این جو اقدام به سواستفاده از موقعیت می‌کنند، گفت: در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که افراد سودجو و مجرم با غصب و جعل عناوینی نظیر مامور پلیس، مامور بهداشت، بازرس اتحادیه، تعزیرات و ... اقدامات مجرمانه‌ای را انجام دهند که لازم است در این خصوص شهروندان هوشیاری خود را حفظ کنند. وی با اشاره به آغاز طرح جامع محدودیت‌های کرونایی در شهر تهران، گفت: مهم ترین نکته‌ای که شهروندان باید به آن توجه داشته باشند عمل به مقررات و مصوبات ستادملی مقابله با کروناست. لذا لازم است از تردد غیرضروری، برگزاری مهمانی و دید و بازدید و انجام سفر در این ایام خودداری شود. بهترین محل برای کمک به قطع چرخه انتقال و شیوع کرونا حضور در خانه است.

هیچ ماموری جریمه کرونا را  نقدی و در محل دریافت نمی‌کند
سلطانی گفته که یکی از این موارد احتمال مراجعه افراد سودجو به صاحبان و متصدیان صنوف، شهروندان یا خودروهای آنان است که در این خصوص لازم است شهروندان حتما از جزئیات اجرای طرح‌ها آگاه باشند و بدانند که هیچگاه ماموران اعم از پلیس، بهداشت و ... با مراجعه مستقیم به شهروندان مبلغی را تحت عنوان جریمه اخذ نمی‌کنند. همچنین طبق اعلام نهادهای مربوطه خودرویی نیز در این طرح توقیف نمی شود و صرفا اعمال جریمه انجام خواهد شد که آن هم در سامانه رسمی پلیس راهور قابل استعلام است.

مراقب سودجویی در پوشش دریافت مجوز تردد در محدودیت‌های کرونایی باشید
وی درباره احتمال کلاهبرداری و سودجویی از شهروندان به بهانه‌هایی نظیر اخذ مجوز تردد در ساعات محدودیت و ... نیز گفت: این موارد رسما از سوی نهادهای رسمی اعلام خواهد شد و شیوه آن نیز کاملا شفاف و صریح است. بنابراین اگر شهروندان و به خصوص رانندگان تاکسی ها و ناوگان مسافربری با چنین مواردی مواجه شدند باید بدانند که هرگونه شیوه‌ای خارج از ضوابط اعلام شده، به قصد کلاهبرداری از آنان بوده و به آن توجه نکنند. چون معمولا در این روش یا اطلاعات هویتی افراد اخذ شده و از آنان سواستفاده می‌شود یا مبالغی از آنان کلاهبرداری می‌شود.

برای مراجعه به پزشک وقت را تلف نکنید
عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا با تاکید بر لزوم مراجعه افراد دارای علامت و همچنین بیماران کرونا مثبت به پزشک و مراکز 16 ساعته و 24 ساعته وزارت بهداشت، گفت: اخیرا بیمارانی می بینیم که متاسفانه وقت‌شان در خانه تلف شده و در مراحل آخر بیماری مراجعه کرده اند. دکتر مینو محرز درباره میزان روزهایی که یک فرد کرونا مثبت باید در قرنطیه بماند، گفت: از آنجایی که فعلا تست زیادی در دسترس مردم نیست و هزینه تست PCR هم برای مردم در بخش خصوصی بالاست، توصیه الزامی به انجام تست نمی‌کنیم. حال اگر فردی مثبت شده است یا علائم دارد، باید دو تا سه هفته در قرنطینه و ایزولاسیون باشد.
محرز با بیان اینکه برخی از بیماران در هفته اول ابتلا به کرونا شرایط خوبی دارند، اما از هفته دوم به بعد بیماری‌شان شدت می‌یابد، گفت: اخیرا بیمارانی دیده‌ام که متاسفانه وقت‌شان در خانه تلف شده است. از مردم خواهش می‌کنم بیماران‌شان را در خانه نگه ندارند. بیمار مبتلا به کرونا باید ارزیابی شود و مشخص شود که آیا بیماری‌اش در مرحله خفیف، متوسط، شدید یا خیلی شدید است. همه این موارد دستورالعمل‌های خاصی برای درمان دارد. در یک مرحله بیمار باید حتما بستری شود، اما در یکسری بیماران را هم می‌توان به صورت سرپایی درمان کرد. حال برخی به این مساله توجه نمی‌کنند و اخیرا در مواردی شاهدیم که وقت بیماران در خانه تلف می‌شود.
وی درباره زمان مراجعه بیمار مبتلا به کرونا، گفت: بیمار اگر مثبت شد، باید به پزشک مراجعه کند. در حال حاضر تمام مراکز 16 ساعته و 24 ساعته که متعلق به شبکه بهداشتی است، آموزش دیدند تا بیماران را ارزیابی کنند که یا به صورت سرپایی بیمار را درمان می‌کند و اگر نیاز به بستری داشته باشد، او را به بیمارستان می‌فرستند. در عین حال بیماران را به صورت تلفنی پیگیری می‌کنند. این سیستمی که داریم، عالی است، اما مردم نمی‌دانند که به کجا باید مراجعه کنند.

برای رفع تعطیلی مشاغل هم به رعایت پروتکل‌ها توجه شود
به هر حال این دو هفته یک آزمون بزرگ دیگر برای مقابله با کروناست و باید همه باهم در کنار یکدیگر برای مقابله دست به کار شویم تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
رییس جمهور در این رابطه با بیان اینکه ما باید همه پروتکل‌ها را رعایت کنیم تا فشار اقتصادی بر کسب‌وکارهایی که از امروز ممنوع می‌شوند، زودتر برطرف شود، اظهار کرده که اگر در این دو هفته هم خدای نکرده به نتیجه مطلوب نرسیم. ممکن است باز هم این تعطیلی ادامه یابد. پس علاوه بر رعایت پروتکل‌ها برای سلامتی خود و خانواده و کاهش فشار بر کادر درمان، باید برای رفع تعطیلی مشاغل هم به رعایت پروتکل‌ها توجه کنیم.
روحانی با انتقاد از افزایش دورهمی‌های خانوادگی در ماه‌های اخیر، گفت: قبلاً مطرح بود که اگر کسی مبتلا باشد و در جمع خانوادگی که معمولاً با استفاده نکردن از ماسک هم همراه می‌شود، عطسه یا سرفه کند، می‌تواند پنجاه نفر را مبتلا کند. به خصوص که ممکن است در خانه‌ها سیستم تهویه مناسبی هم وجود نداشته باشد. حتی گفته می‌شود حرف زدن فردی که مبتلاست نیز می‌تواند منجر به انتقال ویروس شود.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا محدودیت های کرونایی مراکز شماره گذاری رعایت پروتکل ها مقابله با کرونا رییس جمهور وضعیت قرمز کادر درمان کووید 19 کووید 19 باید همه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۷۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شک و تردید درباره رسیدن یک استقلالی به تراکتور

به گزارش "ورزش سه"، یکی از مهره‌های کلیدی استقلال در این فصل، آرمین سهرابیان است که علاوه بر موفقیت در انجام ماموریت‌هایش به عنوان یک مدافع، در چند دیدار نیز توانست با باز کردن دروازه حریفان، نقش مهمی در کسب امتیازات تیمش داشته باشد. بازیکنی که در جدال آخر آبی پوشان، با یک بدشانسی به تقابل با نماینده قزوین نرسید.

در آخرین تمرین استقلال پیش از جدال برابر شمس آذر بود که آرمین سهرابیان به دلیل مصدومیت نتوانست تیمش را در این دیدار همراهی کند. آسیب دیدگی او طولانی تر از تصور اولیه به طول انجامید و این بازیکن به کمتر از دو هفته انجام کارهای توانبخشی جهت بازگشت به میادین نیاز داشت.

با این حال، سهرابیان طی روزهای اخیر مشغول انجام تمرینات ویژه‌ای بود که توسط کادر پزشکی در نظر گرفته شده و تلاش می‌کند تا به هر نحوی که شده خودش را به جدال حساس مقابل تراکتور برساند، دیداری که در تبریز برگزار خواهد شد و آبی پوشان برای کسب عنوان قهرمانی، به ۳ امتیاز این دیدار نیاز ویژه‌ای دارند.

رسیدن سهرابیان به جدال برابر تراکتور از این لحاظ حائز اهمیت است که رافائل سیلوا نیز همچنان به دلیل آسیب دیدگی از تمرینات گروهی به دور است و برای اینکه نکونام بتواند یک مدافع تخصصی را حداقل روی نیمکت داشته باشد، منتظر چراغ سبز کادر پزشکی است تا نام آرمین سهرابیان را نیز جزو مسافران تبریز قرار دهد.

در شرایط فعلی، وضعیت سهرابیان برای دیدار با تراکتور نامشخص است. طبق اعلام کادر پزشکی استقلال در روزهای منتهی به زمان برگزاری این دیدار می‌توان در خصوص وضعیت آرمین تصمیم نهایی را اتخاذ کرد.

دیگر خبرها

  • تمرینات عالیشاه و بیرانوند همچنان زیر نظر کادر پزشکی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ‏‬زورآزمایی «شنبه» و «پنجشنبه» بر سر تعطیلی
  • شک و تردید درباره رسیدن یک استقلالی به تراکتور
  • پرسپولیس با دو مصدوم مهم مقابل آلومینیوم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان