Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-27@18:22:27 GMT

کرونا، خستگی کادر درمان و یک هشدار

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۱۲۲۴

کرونا، خستگی کادر درمان و یک هشدار

همان ابتدای بحران، قرنطینه در بسیاری از کشورها انجام شد اما آثار اجتماعی، روانی و اقتصادی آن خیلی بدتر از کوویدـ ۱۹ بود. برای اینکه در این شرایط بیکاری، فقر و اضطراب روی هم تلنبار شد.  
زمانی استفاده شهروندان از ماسک به ۹۰‌درصد رسیده بود، اما در چند وقت اخیر کاهش محسوسی یافته است. حقیقت این است که ۳راه برای پیشگیری وجود دارد؛ یکی فاصله‌گذاری فیزیکی است، من تعبیر فاصله‌گذاری اجتماعی را دوست ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوم استفاده از ماسک، ماسک زدن یک «باید» است.
 لازم نیست حتماً از ماسک‌های جراحی استفاده کنید، مردم می‌توانند با پارچه نخی دولایه، ماسک خانگی دوخته و مرتب آن را شسته و اتو کنند. مسئله مهم دیگر هم شست‌وشوی دست‌هاست. تمام ویروس‌های شایع این فصل از سرماخوردگی و زکام گرفته تا آنفلوآنزا همه با شست‌وشوی دست کنترل می‌شود.  
باید این واقعیت را بپذیریم که پزشکان و کادر درمان خسته شده‌اند. پزشکان و پرستاران به‌صورت جسمی به کار سخت عادت دارند، اما به لحاظ روانی واقعاً تحت فشارند. اپیدمی هیچ بیماری‌ای تا به حال تا این اندازه بیمار بدحال نداشته است.  
در عین حال ما هنوز نمی‌دانیم آینده‌ واکسن چه خواهد بود. امیدواریم اگر قرار باشد کووید۱۹ همیشه با ما بماند، حداقل مثل آنفلوآنزا هریک سال یا هر شش ماه یکدفعه نیاز به تزریق واکسن داشته باشیم.

بنابراین چون چیز بیشتری نمی‌دانیم، در مورد اینکه واکسن باید صد در صد توصیه شود هم قضاوتی نمی‌کنیم. اما گاهی بیماری مثل کشور ما یکدفعه اوج گرفته و همه را گرفتار می‌کند. در شرایطی که امکانات رسیدگی کم است، اگر واکسنی باشد که حتی تا سه ماه مصونیت دهد، باز هم خوب است؛ مرگ ومیرها کمتر شده و بیمارستان‌ها خودشان را بازیابی می‌کنند. اما از نظر علمی اصلاً مشخص نیست که آینده واکسن موفقیت‌آمیز باشد.  
و اما نکته آخر. وضعیت شیوع ویروس کرونا در پایتخت بسیار نگران‌کننده است و اگر همه شهروندان به توصیه‌های وزارت بهداشت و ستادملی کرونا مبنی بر رعایت فاصله‌گذاری انسانی و عدم برگزاری تجمع و... عمل نکنند، علاوه بر سلامت جسمی، سلامت روانی دیگران را هم در معرض خطر قرار داده‌اند.  

کد خبر 560748 برچسب‌ها سلامت بهداشت عمومی كروناويروس همشهری محله ماسک - سلامت پزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت بهداشت عمومی كروناويروس همشهری محله ماسک سلامت پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۱۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اسلامی پزشک و ی تخصصی ژنتیک، فلوشیپ پزشکی بازساختی اظهار کرد: واکسن سرطان، میزان بقا را دو برابر می‌کند و امید جدیدی را برانگیخته می‌کند.

این واکسن سفارشی، امیدی برای درمان دارد و در مرحله نهایی آزمایشات در UCLH قرار دارد.

بیماران بریتانیایی در حال آزمایش واکسن بالقوه درمانی شخصی‌شده mRNA برای ملانوم هستند که نور امیدی را برای بیماران سرطان پوست ارائه می‌کند.

اینواکسن سفارشی ساخته شده توسط Moderna و MSD می‌تواند برای هر بیمار در عرض چند هفته ایجاد شود. به گفته Metro، آزمایشات اولیه کاهش قابل توجهی در عود ملانوم نشان داد.

این واکسن با دستور دادن به سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.
این درمان نوآورانه در حال حاضر تحت آزمایشات مرحله نهایی به رهبری UCLH قرار دارد و بالقوه می‌تواند در برابر سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه نیز موثر باشد.

Heather Shaw، سرپرست این کارآزمایی، نسبت به توانایی این دارو در درمان ملانوما ابراز خوش بینی کرد و در حال بررسی کاربرد آن در سایر سرطان‌ها است.

او گفت: اینیکی از هیجان‌انگیزترین چیز‌هایی است که در مدت زمان طولانی دیده‌ایم. اینیک ابزار واقعاً دقیق است. چیز‌ها بسیار فنی هستند و به خوبی برایبیمار ایجاد می‌شوند، بیماران واقعاً در مورد آنها هیجان زده هستند.
Steve Young، مردی ۵۲ ساله از استیونیج، که یکی از اولین شرکت کنندگان در UCLH است. برای تقریباً ده سال، Steve Young برآمدگی روی سر خود داشت که هیچ فکری برای آن نمی‌کرد. با این حال، معلوم شد که ملانوما است، تشخیصی که شوک بزرگی به همراه داشت.
پدرم در ۵۷ سالگی بر اثر آمفیزم درگذشت، و من در واقع فکر کردم: "من از پدرم کوچکتر خواهم مرد. "

او افزود: این واقعاً علاقه من را برانگیخت. به محض اینکه آنها به این فناوری mRNA که برای مبارزه با سرطان استفاده می‌شود اشاره کردند، من به نظرم جذاب می‌رسید و هنوز هم همان احساس را دارم. من واقعاً بسیار هیجان زده هستم. این بهترین شانس من برای جلوگیری از مسیر سرطان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا