Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@16:52:02 GMT

مرهمی بر خستگی های کادر درمانی

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۶۵۳۴

مرهمی بر خستگی های کادر درمانی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – آناهیتا رحیمی: اینجا کسی از کرونا واهمه‌ای ندارد و با جان و دل به فعالیت خود ادامه می‌دهند؛ پای صحبت تک تک نیروهای جهادی داوطلب که می‌نشینی، رضایت خداوند و بیماران و لبیک به پیشوای خود را مهم‌ترین اولویت برای خود دانسته و معتقد هستند، همان‌گونه که پدران ما در ۸ سال دفاع مقدس از جان خود مایه گذاشته‌اند اینک ما وظیفه داریم جای خالی آنان را پر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا یک‌رنگی و خلوص نیت، به گونه‌ای دیگر تعبیر می‌شود و با سپری شدن لحظات سخت، امید در رگ‌های بیماران کرونایی جاری می‌شود؛ فرقی ندارد زن باشی یا مرد، پای ایثار و فداکاری که در میان باشد نیروهای مختلف مردمی از زوج‌های طلبه گرفته تا راننده تریلی و حتی پاکبان همه پای کارند.

حالا با همین عقیده و اشتیاق، پا در رکاب رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس نهاده‌اند و بدون هیچ ادعایی، همراهی و کمک به بیماران مبتلا به کرونا را بر عهده گرفته‌اند.

این بار یک روحانی و یا یک استاد حوزه و دانشگاه، مسئولیتی را بر عهده گرفته است تا با حضور خود و هم‌چنین اعزام نیروهای جهادی داوطلب، مرهمی بر خستگی کادر درمان و بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های مختلف باشند.

مسئول قرارگاه جهادگران سلامت استان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تقریباً از آبان ماه سال جاری پیگیر حضور و اعزام نیروهای داوطلب به بیمارستان‌ها بودیم که در نهایت، در پی تشکیل جلسات مختلف، آماده سازی زیرساخت‌ها و هم‌چنین آموزش بیمارستانی و روان شناسی گروه‌های داوطلب، وارد مرحله اجرا شدیم.

اعزام جهادگران سلامت از اوایل آذر ماه به بیمارستان‌ها

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی سرایی ادامه داد: در اوایل کار حدود ۲۷۰ نفر، داوطلب اعزام به بیمارستان‌ها بودند که البته این تعداد روز به روز افزایش می‌یافت بدین گونه از اوایل آذرماه، اعزام نیروهای داوطلب به بیمارستان‌ها آغاز شد.

وی افزود: بیمارستان سینای تبریز، اولین بیمارستانی بود که فعالیت خود را در آنجا شروع کردیم و با کسب رضایت از کادر درمان، مسئولین بیمارستان و حتی دانشگاه علوم پزشکی به سایر بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان امام رضا و شهید محلاتی تبریز نیز اعزام شدیم.

ابن طلبه جهادی یادآور شد: بیمارستان امام خمینی (ره) در شهرستان بناب نیز یکی دیگر از بیمارستان‌هایی بود که طلاب بسیجی به آنجا اعزام شده بودند.

روحیه‌دهی به بیماران و کادر درمان

سرایی از جمله اهداف حضور نیروهای داوطلب در بیمارستان‌ها را چنین برشمرد: روحیه دهی به کادر درمان و بیماران، درمان سریع بیماران و بخش همراهی بیماران مبتلا به کرونا به دلیل حذف همراهان از جمله اهدافی است که در اعزام نیرو به بیمارستان‌ها دنبال شد.

وی در ادامه گفت: از جمله اقدامات انجام گرفته توسط نیروهای اعزامی در بیمارستان‌ها، کمک به خوردن غذا و میوه برای بیماران مبتلا به کرونا، تیمم و وضو، کمک به استحمام و سرویس بهداشتی و تعویض اکسیژن بیماران بود.

استاد حوزه و دانشگاه توضیح داد: با شنیدن حذف همراه بیماران مبتلا به کرونا و خستگی کادر درمان، از مدت‌ها پیش پیگیر حضور و حتی اعزام نیروهای جهادی به بیمارستان‌ها بودیم؛ نیاز به حضور و همراهی نیروهای جهادی در بیمارستان حس می‌شد اما یک نگرانی که همواره داشتم این بود که اگر اتفاقی برای بچه‌ها بیفتد چه جوابی خواهم داد.

من فکر خودم نبودم و تنها در فکر نیروهای اعزامی بودم اما خدا را شکر که دعای بزرگان بدرقه ما شد و تاکنون هیچ از یک از نیروهای اعزامی به کرونا مبتلا نشده‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی سرایی افزود: هر زمانی که نیاز به حضور گروه‌های بسیجی باشد وارد عمل می‌شویم؛ چنانچه پدران ما در جنگ تحمیلی ۸ ساله در میدان‌های نبرد حضور داشتند اکنون نیز تنها شیوه جنگ تغییر یافته و وظیفه داریم که حضور داشته باشیم و در این راه خداوند، پشتیان و همراه ماست.

حضور اقشار مختلف مردمی در بیمارستان‌ها

وقتی از خاطرات حضور این طلبه جهادی پرسیدم بدون هیچ مکثی گفت: خاطرات تلخی در بیمارستان نداشتیم و باید بگویم که تنها یک قشر خاصی در میان نیروهای اعزامی نبود بلکه اقشار مختلف مردم بسیجی در بیمارستان‌ها دور هم گرد آمده بودند، از بچه‌های دانشجوی پزشکی و متخصص گرفته تا پاکبان، راننده تریلی و حتی نویسنده.

وی افرود: در بین نیروهای جهادی اعزام شده به بیمارستان، یک خواهر نویسنده‌ای نیز وجود داشت؛ بهترین خاطره‌ای که دارم روزی است که این خواهر، به قدری با جان و دل از بیماران مبتلا به کرونا مراقبت می‌کرد که دیدن این صحنه خیلی برایم شیرین بود و یا حضور یک زوج طلبه در بین این اقشار که با شور و اشتیاق خاصی در بخش‌های کرونایی خدمت می‌کردند یکی دیگر از صحنه‌هایی بود که از یادم نمی‌رود.

بیمار کرونایی که نابینا بود

سرایی ادامه داد: اما یکی از خاطراتی که خیلی ناراحتم کرد روزی بود که یکی از بیماران مبتلا به کرونا تشنه بود و از من آب خواست؛ بلافاصله لیوان را پر از آب کرده و جلوی او گرفتم تا بخورد؛ اما دستش را دراز نکرد و بعد از لحظه‌ای متوجه شدم که او نابیناست و خودم کمک کردم تا آب بنوشد.

لحظه‌ای که این بیمار نابینا آب را نوشید یکی از بهترین لحظات عمرم بود و به قدری این لحظه زیباست که نمی‌توان آن‌را توصیف کرد؛ این یک واقعیت است که دعای بیماران، ما را زنده نگه داشته و مایه آرامش زندگی ما شده است.

تهیه و توزیع آبمیوه به بیماران و کادر درمان

این طلبه جهادی افزود: اتفاق عجیبی که شنیدنی است روزی است که یکی از بیماران مبتلا به کرونا از من میوه خواست؛ همین باعث شد تا اراده کرده و به حضرت زهرا متوسل شدیم. البته هیچ امکاناتی از جمله دستگاه آبمیوه گیری نداشتیم؛ اما به لطف خداوند با رسیدن سیب‌ها از مراغه، یکی از خیرین نیز یک دستگاه آبمیوه‌گیری صنعتی برای ما ارسال کرد و توسط پایگاهی در مرکز شهر، آبمیوه‌ها تهیه شده و در بطری‌هایی که مزین به عکس شهدا بود در بخش‌های کرونایی برای بیماران و حتی بین کادر درمان توزیع شد.

وی گفت: از دیدن بیماران مبتلا به کرونا که بهبود یافته و از بیمارستان مرخص می‌شدند خیلی خوشحال می‌شدیم و دیدن نتایج اثربخش دوستان، حس خوبی برای ما داشت.

مسئولیت ما سنگین بود

سرایی افزود: مسئولیت ما سنگین بود؛ اگر برای نیروهای اعزامی و حتی بیماران اتفاقی می‌افتاد من باید پاسخگو بودم و به همین دلیل، به تمام نیروهای اعزامی تأکید داشتم که حتی در کارهای ساده پزشکی ورود نکنند که البته تاکنون در این رابطه هیچ گزارشی نبوده است.

مسئول قرارگاه جهادگران سلامت در پایان گفت: آرزو دارم صاحب الزمان کار ما را ببیند و یک لبخند بر لبان ایشان جاری شود.

یکی از بیماران مبتلا به کرونا نیز در خصوص حضور نیروهای داوطلب جهادی در بیمارستان به خبرنگار مهر گفت: با حضور نیروهای داوطلب در بیمارستان، کمک بزرگی به کادر درمان شد؛ چرا که کادر درمان نیز الان بیش از ۱۰ ماه هست که درگیر این بیماری هستند و خسته شده اند.

رسول خیری ادامه داد: همه می‌دانند که به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ جان خانواده‌ها، همراه بیماران کرونایی حذف می‌شود و این شاید، سخت‌ترین لحظات باشد اما حضور جوانان از هر قشر مختلف، همانند فرزندان خودمان بود که با عشق و بدون هیچ ادعایی، دست ما را می‌گیرند.

وی افزود: سلامتی بزرگ‌ترین سرمایه آدمی است و به همین دلیل، تنها خواهشی که از مردم دارم این است که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا به کرونا مبتلا نشوند.

کد خبر 5117030

منبع: مهر

کلیدواژه: تبریز بیمارستان ویروس کرونا گروههای جهادی قاسم سلیمانی ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آیت الله مصباح یزدی بوشهر آمار کرونا مجلس شورای اسلامی اولین سالگرد شهادت حاج قاسم گرگان شهرکرد آلودگی هوا خطبه های نماز جمعه عکس استانها بیماران مبتلا به کرونا بیمارستان ها بیمارستان ها نیروهای داوطلب نیروهای اعزامی اعزام نیروهای نیروهای جهادی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت

ایسنا/خراسان شمالی چندین پروژه‌ بهداشتی و درمانی خراسان شمالی امروز شنبه(هشتم اردیبهشت ماه) به مناسبت هفته سلامت با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی و افتتاح شد.

 آغاز عملیات عمرانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک یکی از پروژه هایی بود که امروز کلنگ زنی شد. این بیمارستان در مساحتی به وسعت ۳۰ هزار متر مربع در پنج طبقه و دو فاز در محل سایت پردیس دانشگاه راه اندازی می‌شود. در فاز نخست این پروژه عمرانی با ۱۰۰ تخت احداث می شود که نقشه آن آماده و طراحی شده و در فاز دوم توسعه از ۱۰۰ تخت به ۳۲۰ تخت افزایش خواهد داشت که مطالعه آن در حال انجام است.

بیمارستان مادر و کودک در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی دارد که فاز مطالعه آن آغاز شده و ۱۰ میلیارد تومان برای مطالعات آن تخصیص پیدا کرده است. ساخت این بیمارستان به یک هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

راه اندازی دستگاه ام آر آی در بیمارستان امام حسن(ع)

دستگاه پیشرفته ام آر آی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد امروز افتتاح شد. دستگاه پیشرفته ام آر آی این بیمارستان که از پیشرفته ترین و بروزترین دستگاه های کشور است، به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال تهیه شده است که محدودیت تصویربرداری برای افراد با وزن بالا را ندارد.

این دستگاه ام آر آی دومین دستگاه ام آر آی، استان است که در یک سال گذشته در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 با افتتاح این دستگاه، تعداد کل دستگاه های ام آر آی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به سه دستگاه فعال افزایش یافته است.

راه اندازی نخستین سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس خراسان شمالی

دستگاه سی تی اسکن پیشرفته، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام حسن (ع) بجنورد از دیگر پروژه هایی است که امروز با حضور معاون وزیر بهداشت راه‌اندازی شد.

این دستگاه نخستین سی تی اسکن فوق‌ پیشرفته ۱۲۸ اسلایس استان است. سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس با مبلغ بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال، یکی از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی دنیاست که با راه اندازی آن، تصویربرداری از عروق کرونر قلب امکانپذیر شده و به تشخیص و درمان بهتر و دقیق تر بیماری های قلبی کمک می کند.

افتتاح همراه سرا و مرکز تصویر برداری دیجیتال در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد 

همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) نیز از دیگر پروژه هایی بود که به بهره‌برداری رسید. این همراه سرا در زمینی به مساحت ۸۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است.

همچنین، رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت ۶۰ متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه اندازی شد.

آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان نیز آغاز شد. این مجتمع با زیر بنای ۴۲۱۱ متر مربع و با اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • امدادرسانی به سه بانو حادثه غرق شدگی در اصفهان و فلاورجان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم