Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کرمانپور مدیر روابط‌ عمومی سازمان نظام پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به طور کلی هر بحرانی بعد از سپری کردن یک مدت مشخص موجب دلزدگی و خستگی افرادی می‌شود که با آن بحران ارتباط مستقیم دارند. کرونا از اسفند ۹۸ پیک های سنگینی را پشت سر گذاشته، این در حالی است که پیک های اولیه، بیشترین میزان آسیب را برای کادر درمان داشت، ولی پیک های آخر با توجه به تقویت تجهیزات کادر درمان و همچنین واکسیناسیون آنها نسبت به روز‌های اول، تلفات کمتری را به ارمغان می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او گفت: به نظر می رسد فاصله پیک‌ها تنها فرصتی است که کادر درمان می‌توانند استراحت کنند. البته لازم به ذکر است این استراحت در کلان‌شهر‌ها مفهومی ندارد همچنین باید این نکته را عنوان کرد که در فاصله هر پیک، اورژانس‌ها با مراجعه کمتر بیماران کرونایی مواجه می شوند، اما حوادث روزانه‌ای که در شهر اتفاق می‌افتد و اصطلاحا وضعیت تروما، باعث می‌شود تا کادر درمان همچنان مشغول فعالیت خود باشند.

کرمانپور بیان کرد: با توجه به افزایش تعداد ابتلا در کادر درمان، شاهد فشرده شدن شیفت کاری افرادی هستیم که به کرونا مبتلا نشدند. زیرا این افراد ناچار هستند مسئولیت همکاران مبتلای خود را نیز به عهده بگیرند تا همکارشان بهبود پیدا کند و به محل کار بازگردد و به نوعی می‌توان گفت با کمبود نیروی پزشک یا پرستار مواجه می‌شویم.

تعداد بیماران در شیوع بیماری کرونا دو تاچهار برابر افزایش یافت

او ادامه داد: در برخی از بیمارستان‌ها، تعداد افرادی که در شیفت کاری مشغول خدمت هستند کمتر از تعداد قابل قبول پیک‌های قبل است همچنین تعداد بیمارانی که با شیوع موج دلتا در اورژانس حضور پیدا می‌کنند بین ۲ تا ۴ برابر تعداد استاندارد حضور بیمار در اورژانس است یعنی به طور مثال در اورژانسی که پزشک باید به ۳۰ تخت خدمات رسانی کند در حال حاضر به ۶۰ تا ۸۰ نفر خدمت می‌دهد و نیروی انسانی با شیفت بیشتر دچار خستگی و عوارض می شود و به خودش آسیب می‌رساند و باعث افت کیفیت خدمات می شود.

مدیر روابط‌عمومی سازمان نظام پزشکی افزود: این افت کیفیت خدمات رسانی منجر به خشمگین شدن همراهان بیماران و درگیری آنها با کادر درمان می شود و بعضاً در برخی موارد افراد کنترل خشم خود را از دست می‌دهند و به دستگاه‌ها و تجهیزات داخل اورژانس آسیب وارد می‌کنند. همه این سختی‌ها و فشار‌ها و درگیری‌ها منجر به فشار روحی مضاعف کادر درمان و همچنین بروز افسردگی در آنها می‌شود.

او بیان کرد: باید توجه داشت در حال حاضر نیروی انسانی کشور در حال آسیب دیدن است. فارغ از وظیفه انسانی و اخلاقی، باید به اولین توصیه دین مبین اسلام توجه کرد که اهمیت به حق الناس، رعایت حقوق انسان‌ها و عدم آسیب رساندن به هر فردی است و خداوند همواره در همه ادیان، بر این موضوع تاکید داشته است که انسان‌ها به خودشان و دیگران نباید آسیبی وارد کنند. در شرایطی که سلامت و جان تک تک هموطنانمان به عملکرد و رفتار ما در رعایت شیوه نامه های بهداشتی بستگی دارد، باید بیشتر از همیشه مراقب و ملزم به رعایت شیوه نامه ها بود. 

بیشتر بخوانید 

پرستاران، خستگی بی‌امان و مشکلات حل‌نشده در دوران کرونا

انتهای پیام / 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس کادر درمان کادر درمان پیک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۵۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت

سرپرست اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از جان باختن دو جوان در سانحه واژگونی خودرو در باشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد و به نقل از روابط عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، محمدامین نیکویی‌نژاد، امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ اظهار کرد: طی تماسی با مرکز ارتباطات اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ در ساعت ۰۰:۴۴ بامداد امروز مبنی بر واژگونی خودروی پژو ۴۰۵ در فلکه ورودی شهر باشت به‌سمت چرام اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله نیروهای اورژانس ۱۱۵ جهت امدادرسانی از نزدیک‌ترین پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: در این حادثه متأسّفانه قبل از رسیدن نیروهای اورژانس به محل، سرنشینان خودروی پژو دو جوان ۲۰ و ۲۲ ساله بودند که به علت شدت حادثه در صحنه جان باخته بودند.

کد خبر 748326

دیگر خبرها

  • پراید چپ کرد (+ عکس)
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • فوت دو نفر در باشت به علت برخورد خودرو با پایه شبکه برق
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد
  • حادثه انفجار گاز در یک منزل مسکونی در نیشابور
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • زایمان در منزل با کمک نیرو‌های عملیاتی اورژانس دامغان
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی